Tomatdatabasens web-shop er det nyeste tiltag, på Tomatdatabasen.dk, og åbnes officielt 1. februar 2020

De frø som du kan finde i frøshoppen, er frø af tomatsorter som vi selv har dyrket i vores have & drivhuse.
Vi høster, fermenterer og gemmer frø af stort set alle vores tomatsorter, og det er et lille udvalg af disse, der vil være at finde på frøshoppen.

Vi er optaget af, at vores have er bi-og insektvenlig, og gør alene brug af biologiske skadedyrs-bekæmpelse.

I vores have og drivhus har insekterne fri adgang til planterne, hvorved der kan opstår krydsbestøvning. Det sker af og til, og det er en risiko forbundet med den måde vi dyrker på. Det er en risiko du accepterer, når du køber frø hos Tomatdatabasen.dk

Alle tomatfrø er fermenteret før tørring og pakning, med mindre andet et angivet.

Vi spiretester løbende vores frø, og sælger kun frø af sorter, som hos os er spiret inden for en periode på højst to uger for tomatfrø og fire uger, for chilifrø.

Selvom vi dyrker så bæredygtigt som muligt, og uden brug af gift mv. har vores frø intet mærke. Dette – samt et ønske om at gøre det økonomisk opnåeligt at kunne dyrke de mange forskellige tomatsorter, og reducere frøspild gør, at vi har valgt at tilbyde vores frø til en lav pris, og her den første tid, til en særlig pris.

Alle fotos på hjemmesiden er taget af os, og tomaterne er fra de samme planter, som frøene stammer fra.

Med hensyn til plantesundhed er der den 14. december 2019 kommet nye regler, dog er Tomatdatabasen.dk ikke for nuværende, omfattet at disse regler.

Web-shoppen er åbnet døgnet rundt, og vi bestræber os på at svare alle henvendelser og behandle din ordre, inden 24 timer. Vores mål er at pakke dine frø og få dem sendt afsted til dig, inden for 2-3 hverdage.  Det hele er lidt nyt for os, så vi håber på din forståelse, her i opstartsfasen, hvis vi bliver lidt forsinket.