Skadedyr – bekæmp dem tidligt og effektivt  

af | jun 30, 2024 | Skadedyr

Skadedyr kan være svære at se med det blotte øje - brug derfor et mikroskop

Skadedyr som bladlus, trips, snegle, larver og hvide fluer kan angribe tomatplanter og forårsage skader på bladene og frugterne.
Disse skadedyr kan formere sig hurtigt og sprede sig til hele planten. Udfordringen er, at flere af dem kan være ganske svære at spotte, før de har spredt sig så meget, at der er store mængder af dem. Et mikroskop kan gøre det lettere at opdage og være en uvurderlig hjælp, især på tidligt stadie.

En effektiv måde at bekæmpe skadedyr på er dels ved at fjerne dem manuelt, f.eks. larver og snegle og dels ved hjælp af naturlig og biologisk bekæmpelse, både dem som findes i den omgivende natur og dem der kan købes i større mængder på nettet. Nyttedyr kan hjælpe med at holde bestanden af skadedyr nede på et acceptabelt niveau.

Læs mere her

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

0 kommentarer

Indsend en kommentar