Ladybird

kr. 16,00

Solanum lycopersicum L.
ca. 6-8 frø i hver frøpose

På lager

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Sorten giver små røde runde tomater på ca. 10 g.

Planten har en meget fin, slank vækst og ser i starten ikke ud af meget, eller at den kan blive til noget. Men pludselig tager den fart, og kan nemt overtage hele drivhuset, hvis den ikke holdes under skarpt opsyn.

Har du plads til at lade den vokse som den vil, og uden at knibe den, vil den belønne dig med et fantastisk syn, og en overflod af tomater.

Højt udbytte og tidlig modenhed.

Tomaterne er meget søde og aromatiske. Særdeles børnevenlige og gode til snack og salat.

Det er en god ide at plukke tomaterne inden regnvejr, da de har tendens til at revne. Sker det, så pyt - der kommer ganske hurtige mange hundrede nye!

Oprindelse er ukendt.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 1 g
Bladform

Anvendelse

,

Form

Vækstform

Voksested

,

Sæson

Farve

Ydeevne

Bør knibes

Sygdomsreistens

Smag

,

Vægt

Bedømmelse

Bedømmelse fra Tomatdatabasen

Smag:
(4/5)
Udbytte:
(4/5)
Sygdomsresistens:
(5/5)
Vil dyrke igen:
(4.5/5)

Kommentarer

Brugerkommentarer fra Tomatdatabasen

  • Tina Laugesen
    07-08-2018 18:05:06

    Ladybird er een af årets overraskelser. Lige fra den blev sået til den blev udplantet var den sørgelig at se på..stænglerne var bløde, ville ikke rigtig bindes op, og udviklede sig bare meget anderledes end de andre sorter vi havde. I forventning om at den blev en skuffelse, og hurtigt ville blive taget væk, fik den placering i drivhuset, i et hjørne. Der stod den så længe og var bare slasket at se på. Lige pludselig da den fik fat, gik det stærkt. Fordi den var så slatten at se på, besluttede vi at vi ikke ville knibe sideskud - så den fik lov at vokse som den ville. Man må sige at den i den grad har taget revanche! Idag er den een af de mest fyldige planter i drivhuset - fylder 1½ vindesfag, og byder på hundredevis af små runde søde tomater! En rigtig teaspoon tomat! Det eneste minus er at den revner let, hvis det regner... Som der står i beskrivelsen, en meget lille og smagsmæssigt sød tomat, som er velegnet til børn eller dem som holder af de søde tomater. Min mand og datter er vild med den - personligt er jeg jo til de syrlige tomater. En sort der vil blive dyrket igen.