Drømmer du om drivhus – bliv godt forberedt før du køber

af | mar 11, 2023 | Drivhus

Biobriketter

Går du og drømmer om drivhus, så er er der mange og vigtige overvejelser at gøre sig.
På bloggen kan du blive klædt godt på, så du kan træffe de rette valg, når du skal investere i drivhus. Du kan .feks. læse om

Anskaffelse af drivhus
Overvejelser om udformning af drivhus
Overvejelser om dør/åbning
Overvejelser om ruder/vinduer – materialevalg
Overvejelser om højde, sokkel og fundament 
 Materialevalg – drivhus skelet 

Anskaffelse af vægdrivhus
Placering og opsætning af vægdrivhus

Anskaffelse af 1 eller flere drivhuse – fordele og ulemper 

 Derudover kan du læse om placering, solens bane, skygge og læ.

Vores råd/tip er uvildige, og vi peger ikke på nogen bestemte mærker. Vi har ingen aftaler, eller betalte partnerskaber med nogen.

The Dwarf Tomato Project

Vidste du at der er tomatsorter som ikke bliver så høje, og som ikke nødvendigvis behøver at få fjernet sideskud?

Fascination: Tomatplanter der udvikler sig anderledes

Fascination: Naturens uforudsigelighed At dyrke egne tomater er en berigende oplevelse, der kan byde på uventede og inspirerende øjeblikke. Selv de mest erfarne tomatdyrkere kan fra tid til anden blive overraskede og fascinerede, når deres tomatplanter udvikler sig på...

Tomater der hænger/visner selvom de vandes

Sommetider kan man opleve, at der er en eller flere tomatplanter, der hænger eller ligefrem visner, selvom de er blevet vandet eller det har regnet. Årsagerne kan være flere, herunder temperatur, utilstrækkeligt rodnet, for tidlig udplantning, dyrkningsforhold og...

Tomater og smag

Tomater smager da af - tomat... eller gør de? I takt med at udvalget af tomater er blevet større i de danske supermarkeder, og der er kommet flere og flere spændende tomatsorter på markedet, er der også kommet en større variation i, hvordan tomater smager. Smagen af...

Hvorfor er der så få tomater på mine planter

Tomatsæsonen i år er meget anderledes end tidligere år. Juni blev varm, lækker og solrig, og ligesom vi håbede, at det skulle vare ved, så skiftede vejret markant hurtigt, og juli har været ekstremt våd, kold og blæsende. Den går ifølge DMI over i historien som at...

Tomater der ikke modner

Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at se tomatplanter trives, men tomaterne forbliver grønne og nægter at modne. Vi glæder os alle til at nyde vores hjemmedyrkede, saftige tomater, men nogle gange spiller vejrforhold og andre faktorer os et puds. 1️⃣...

Sådan høster og gemmer du frø af dine tomater

Tomatsæsonen er godt i gang, og hos os betyder det, at der er mange tomatsorter, der skal smages og bedømmes – og så skal der tages frø af de bedste tomatsorter, eller sorter, som vi ønsker at dyrke igen. Det er nemt og hyggeligt at klargøre tomatfrø og kræver ingen...

0 kommentarer

Indsend en kommentar