Drømmer du om drivhus – bliv godt forberedt før du køber

af | mar 11, 2023 | Drivhus

Biobriketter

Går du og drømmer om drivhus, så er er der mange og vigtige overvejelser at gøre sig.
På bloggen kan du blive klædt godt på, så du kan træffe de rette valg, når du skal investere i drivhus. Du kan .feks. læse om

Anskaffelse af drivhus
Overvejelser om udformning af drivhus
Overvejelser om dør/åbning
Overvejelser om ruder/vinduer – materialevalg
Overvejelser om højde, sokkel og fundament 
 Materialevalg – drivhus skelet 

Anskaffelse af vægdrivhus
Placering og opsætning af vægdrivhus

Anskaffelse af 1 eller flere drivhuse – fordele og ulemper 

 Derudover kan du læse om placering, solens bane, skygge og læ.

Vores råd/tip er uvildige, og vi peger ikke på nogen bestemte mærker. Vi har ingen aftaler, eller betalte partnerskaber med nogen.

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Checkliste og ‘køreplan’ – i ferietid

Juli måned er for mange ferietid, og det er også det tidspunkt, hvor mange oplever forskellige problemer med vækst af tomatplanterne, misfarvning af blade, misforming af tomater, griffelråd, skadedyr og meget andet. Med andre ord, så er sygdomsforebyggelse og...

DRIVHUS – fritstående, 1 stort eller flere små – fordele og ulemper

Anskaffelse af drivhus kan let løbe op i rigtig mange penge,og derfor er det en god ide fra start, at gøre sig nogen overvejelser om hvilket behov man har. Generelt set, så er det vores oplevelse, at et drivhus stort set aldrig bliver for stort- men næsten altid det...

Høj relativ luftfugtighed i drivhuset – del 3

Dette er del 3 i en serie af indlæg om luftfugtighed i drivhuset. Du kan finde del 2 her.Du har formentlig hørt, at det er en rigtig god ide at øge luftgennemstrømningen i drivhuset, og lade døre og vinduer være åbne, døgnet rundt fra ca. Sankt Hans, i våde fugtige...

Temperatur og skygge i drivhuset – højsommer

Det er varmt både ude og inde i disse ugerSørg for den rette temperatur i drivhusetI drivhuset skal der være varmt, derfor er det oplagt at sørge for at både vinduer og døre er lukkede. Men i perioder med meget sol og høje temperaturer er det vigtigt at sørge for at...

Høj relativ luftfugtighed i drivhuset – del 2

Dette er del 2 i en serie af indlæg om luftfugtighed i drivhuset. Du kan finde del 1 her.Sygdomme, bakterier og svampe kan udvikles og spredes når der er høj fugtighed i drivhuset. - Og angribe tomatplanterne. I weekenden var der f.eks. søndag den 30. juni 2024,  kl....
Tomatsorter der er velegnet til at dyrke i drivhus

Drivhus tomatsorter

Har du drivhus, har du mulighed for at dyrke en lang række forskellige tomatsorter, også tomatsorter som er ganske varmekrævende, eller har brug for en lang dyrkningssæson og længere end den kan være på friland. I et drivhus er det vigtigt, at der er god...

0 kommentarer

Indsend en kommentar