Kom godt igang med at dyrke dine egne tomater

Hvad enten du skal igang med at forspire tomater, eller allerede er igang, så tænker vi du har det ligesom os, at du gerne have succes og gerne spare tid og undgå “fælder” og unødige udfordringer.

På bloggen hjælper vi dig igennem hele processen fra frø til høst.

Vi læser en del om tomatdyrkning og den viden og de erfaringer vi gør os, forsøger vi at samle samme og sætte samme til brugbare og informative artikler. Der kommer løbende nye artikler, som vi deler på vores blog. 

Nu hvor vi har taget hul på marts, er der en masse du kan begynde at så og forspire – blandt andet tomater.
Hvis du er i tvivl om hvornår det er et godt tidspunkt at forspire tonmater i forhold til de forhold du har, så kan du hente hjælp i vores Tommelfingertips og datoer for forspiring. 

Chili startpakke - kom godt fra start | Tomatdatabasen.dk

Vil du gerne i gang, men er i tvivl om hvilke sorter du skal vælge, så får du her 5 tips til at vælge de rette tomatsorter.

Du kan også besøge vores webshop hvor du kan blive guidet igennem, trin for trin.

Du kan også skrive en mail til Lars og jeg, så skal vi kvit og frit – og gerne – hjælpe dig.
Skriv til  Tomatdatabasen@Tomatdatabasen.dk

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Dyrkning af chilier – vores tip – del 2

 Pasning af kimplanter Det er ved at være på høje tid, at forspire chilifrø, hvis du drømmer om at plukke egne friske chilier sidst på sommeren. På vores web-shop, kan du på opdagelse mellem de mange skønne sorter. Du kan også vælge vores chili-frøpakke 1, hvor du får...

Kapilærkasser – fordele og ulemper

Der er mange måder at dyrke tomater på, og ligeså mange positive og negative erfaringer med forskellige dyrkningsmetoder. Fra vores synspunkt, så er den rette dyrkningsmetode, den metode som dels passer ind i din hverdag, som er mulig og ikke mindst er realistik at...

Højde/sokkel – fundament

Fundament og sokkel til drivhuset er ofte et punkt, som vi vil anbefale at der bruges tid på at overveje. Når vi synes det et et punkt der virkelig kalder på grundige overvejelser skyldes det vores egne oplevelser og erfaringer. I vores ene drivhus har vi ikke sokkel...
Såkalender - Marts - Det kan du så og forspire i marts

Det kan du så og forspire i marts

Grøntsager og krydderurter du kan forspire eller så i martsUdover chili -/peberfrugt og tomater, er der mange andre skønne ting, du kan forspire eller så i løbet af marts. Måske du har lyst til at kunne høste egne krydderurter og grøntsager som du kan bruge i sommeren...

Sådan høster og gemmer du frø af dine tomater

Tomatsæsonen er godt i gang, og hos os betyder det, at der er mange tomatsorter, der skal smages og bedømmes – og så skal der tages frø af de bedste tomatsorter, eller sorter, som vi ønsker at dyrke igen. Det er nemt og hyggeligt at klargøre tomatfrø og kræver ingen...
Tomatsorter med en balanceret smag

Tomater med balanceret smag

Klik her - eller på fotoet, for at få en oversigt over alle vores tomatsorter med en balanceret smag

0 kommentarer

Indsend en kommentar