Tomatsorter velegnet til at hænge ned

 

Uanset hvor lidt plads du har, har du mulighed for at dyrke tomater hvis du blot kan finde et sted hvor de kan hænge ned. Det kan være hængeampel eller f.eks. en potte på en stol, bord eller andet.

Vi er selv begejstret for at dyrke tomater af denne type, da vi synes det er meget meget dekorativt når tomaterne hænger ned fra potten.

Her på listen, har vi samlet alle de sorter, som har en hængende vækst

Tomatsorter med hængende vækstform og er velegnet til amplker

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

The Dwarf Tomato Project

Vidste du at der er tomatsorter som ikke bliver så høje, og som ikke nødvendigvis behøver at få fjernet sideskud?

Checkliste og ‘køreplan’ – i ferietid

Juli måned er for mange ferietid, og det er også det tidspunkt, hvor mange oplever forskellige problemer med vækst af tomatplanterne, misfarvning af blade, misforming af tomater, griffelråd, skadedyr og meget andet. Med andre ord, så er sygdomsforebyggelse og...

Klimaforandringer og tomatdyrkning 

Der er en noget ustabil sommer vi har, igår var det efterårsagtigt og idag, er det lunt og lækkert...endnu. I al den tid, vi har boet her i Nordsjælland, og dyrket tomater, har vejret være utrolig omskifteligt, både i perioder og også på få timer. Det er vores...

DRIVHUS – fritstående, 1 stort eller flere små – fordele og ulemper

Anskaffelse af drivhus kan let løbe op i rigtig mange penge,og derfor er det en god ide fra start, at gøre sig nogen overvejelser om hvilket behov man har. Generelt set, så er det vores oplevelse, at et drivhus stort set aldrig bliver for stort- men næsten altid det...

Forspiring: Uden jord, med vat & zip-pose

I efteråret 2020 hvor vi skulle igang med at testspire alle vores frø, var tanken at vi ville bruge vores minidrivhus med grobrikker. Det viste sig imidlertid, at grobrikkerne var udgået der hvor vi tidligere havde købt dem, og dem vi fandt til salg på nettet, ville...

Tomater og smag

Tomater smager da af - tomat... eller gør de? I takt med at udvalget af tomater er blevet større i de danske supermarkeder, og der er kommet flere og flere spændende tomatsorter på markedet, er der også kommet en større variation i, hvordan tomater smager. Smagen af...

0 kommentarer

Indsend en kommentar