Iflg. litteraturen bliver chilier inddelt i forskellige grupper.
Hver gruppe har sine karakteristika, blandt andet størrelse, varme/styrke og farve på blomsterne.
Herunder får du et hurtigt overblik over Capsicum chinense.
Klik på navnene for at læse om de øvrige grupper.
C. baccatum , C. annum , C. frutescens og C. pubescens
På web-shoppen har vi netop opdateret beskrivelserne på chili-sorterne.
Ved at bruge de tags, der er på sorterne, kan du få en oversigt over de sorter, som har den styrke/varme du søger f.eks. sorter der er milde, eller sorter der er milde til hotte– eller måske du er til de meget varme/stærke med en høj SHU, de spicy- til very hotte chilier.
Foretrækker du chilier af en bestemt gruppe, kan du også vælge vha. tags, at se sorter af typen C. Chinense, C. Baccatum, C. Annum,
På shoppen vil du under langt de fleste sorter kunne finder yderligere information om sorten f.eks. Scoville, anvendelse, smag, styrke, ydeevne, og voksested
Klik her – for at komme direkte til chilikategorien på web-shoppen
0 kommentarer