Capsicum pubescens

Chili grupper|chilier| Køb frø hos Tomatdatabasen.dk

Iflg. litteraturen bliver chilier inddelt i forskellige grupper.

Hver gruppe har sine karakteristika, blandt andet størrelse, varme/styrke og farve på blomsterne.

Herunder får du et hurtigt overblik over Capsicum pubescens.

Klik på navnene  for at læse om de øvrige grupper.

C. chinense , C. annum , C. frutescens ,og C. baccatum

Capsicum pubescens |chilifrø |Køb dine chilifrø hos Tomatdatabasen.dk

På web-shoppen har vi netop opdateret beskrivelserne på chili-sorterne.

Ved at bruge de tags, der er på sorterne, kan du få en oversigt over de sorter, som har den styrke/varme du søger f.eks. sorter der er milde, eller sorter der er milde til hotte– eller måske du er til de meget varme/stærke med en høj SHU, de spicy- til very hotte chilier.

Foretrækker du chilier af en bestemt gruppe, kan du også vælge vha. tags, at se sorter af typen C. Chinense, C. Baccatum, C. Annum,

På shoppen vil du under langt de fleste sorter kunne finder yderligere information om sorten f.eks. Scoville, anvendelse, smag, styrke, ydeevne, og voksested

Klik her – for at komme direkte til chilikategorien på web-shoppen

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Grodan cubes

Grodan cubes er et vækstmedie, som vi er blevet særdeles glade for at bruge. Vi har testet forskellige stenuldsprodukter et par år, og i 2022, testede vi de små Grodan cubes. Herunder kan du læse om de fordele og ulemper, som vi har erfaret. Længere nede, viser vi...

DRIVHUS – fritstående, 1 stort eller flere små – fordele og ulemper

Anskaffelse af drivhus kan let løbe op i rigtig mange penge,og derfor er det en god ide fra start, at gøre sig nogen overvejelser om hvilket behov man har. Generelt set, så er det vores oplevelse, at et drivhus stort set aldrig bliver for stort- men næsten altid det...

Dyrkning af chilier – vores tip – del 2

 Pasning af kimplanter Det er ved at være på høje tid, at forspire chilifrø, hvis du drømmer om at plukke egne friske chilier sidst på sommeren. På vores web-shop, kan du på opdagelse mellem de mange skønne sorter. Du kan også vælge vores chili-frøpakke 1, hvor du får...

Perlite

Derfor bruger vi perlite Det som perlite kan gøre, er at dræne jorden, så den ikke er for våd og samtidig gøre jorden mere luftig. Begge dele er vigtigt for at skabe et gunstigt vækstmiljø hvor plantens rødder kan udvikle sig optimalt, og nedsætte risikoen for at...
Tomatsorter der er velegnet til at dyrke i drivhus

Drivhus tomatsorter

Har du drivhus, har du mulighed for at dyrke en lang række forskellige tomatsorter, også tomatsorter som er ganske varmekrævende, eller har brug for en lang dyrkningssæson og længere end den kan være på friland. I et drivhus er det vigtigt, at der er god...

Materiale valg – rude/vinduer

Materiale valg - rude/vinduer Sædvanligvis består et stort areal af drivhuset, af ruder - det kan være små, der sættes sammen med clips, det kan være hele lange baner eller noget helt andet. Her skal du ofte beslutte dig, om du vil have glas, plastic, polycarbonat...

0 kommentarer

Indsend en kommentar