Capsicum annuum

Chili grupper|chilier| Køb frø hos Tomatdatabasen.dk

Iflg. litteraturen bliver chilier inddelt i forskellige grupper.

Hver gruppe har sine karakteristika, blandt andet størrelse, varme/styrke og farve på blomsterne.

Herunder får du et hurtigt overblik over C. Annum.

Klik på navnene  for at læse om de øvrige grupper.

C. chinense , C. frutescens , C. pubescens og C. baccatum

C.annum |chilier| Køb frø hos Tomatdatabasen.dk

På web-shoppen har vi netop opdateret beskrivelserne på chili-sorterne.

Ved at bruge de tags, der er på sorterne, kan du få en oversigt over de sorter, som har den styrke/varme du søger f.eks. sorter der er milde, eller sorter der er milde til hotte– eller måske du er til de meget varme/stærke med en høj SHU, de spicy- til very hotte chilier.

Foretrækker du chilier af en bestemt gruppe, kan du også vælge vha. tags, at se sorter af typen C. Chinense, C. Baccatum, C. Annum,

På shoppen vil du under langt de fleste sorter kunne finder yderligere information om sorten f.eks. Scoville, anvendelse, smag, styrke, ydeevne, og voksested

Klik her – for at komme direkte til chilikategorien på web-shoppen

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Chili “familier”

Dykker man ned i litteraturen om chilidyrkning, eller læser om chilisorter på nettet eller andre steder, vil man kunne se at der ofte står "C. annum" - eller slet og ret "Annum" i parentes ved siden af navnet. Men hvad betyder egentlig alle de betegnelser kan kan læse...

Undgå ærgelser – sæt focus på vækstbetingelser fra start

Når frøene er lagt til forspiring, eller sået, så er det tid til at overveje hvilke vækstbetingelser du kan give planterne. Det er mange faktorer der har indflydelse på, om du om et par uger står med lange ranglede planter, eller om dine små spirer har udviklet sig...

Root Pouch – growbags: Vores erfaringer

Har du hørt om Root Pouch - growbags? I denne artikel, fortæller vi om vores erfaringer med Root Pouch, og giver svar på nogle af de mange spørgsmål vi har fået. Se vores udvalg af Root Pouch på shoppen Som du måske allerede ved, dyrker vi et stort antal tomat- og...

Dyrkning af chilier – vores tip – del 2

 Pasning af kimplanter Det er ved at være på høje tid, at forspire chilifrø, hvis du drømmer om at plukke egne friske chilier sidst på sommeren. På vores web-shop, kan du på opdagelse mellem de mange skønne sorter. Du kan også vælge vores chili-frøpakke 1, hvor du får...

Gamle frø- kan de spire?

I min frøkasse har jeg frø der er mange år gamle, nogle er tilbage fra 2014, og 2016. Hvad stiller man op med de gamle frø, kan de bruges – eller skal de bare kasseres? Selvom tomatfrø er meget gamle, så er der stadig en chance for at de kan spire, hvis de vel at...
Få hjælp til udvælgelse af tomatsorter

Er du ny tomatdyrker?

Det kan være ret overvældende og uoverskueligt, at finde ud af, hvilke sorter man skal dyrke,  især hvis man skal i gang med at dyrke tomater for første gang, Det er faktisk slet ikke nogen let opgave. at vælge tomatsorter. Vælg tomatsorter efter voksestedDu kan...

0 kommentarer

Indsend en kommentar