Capsicum frutescens

Chili grupper|chilier| Køb frø hos Tomatdatabasen.dk

Iflg. litteraturen bliver chilier inddelt i forskellige grupper.

Hver gruppe har sine karakteristika, blandt andet størrelse, varme/styrke og farve på blomsterne.

Herunder får du et hurtigt overblik over Capsicum frutescens.

Klik på navnene  for at læse om de øvrige grupper.

C. chinense , C. annum , C. pubescens og C. baccatum

Capsicum frutescens |chilifrø|Køb dine chilifrø hos Tomatdatabasen.dk

På web-shoppen har vi netop opdateret beskrivelserne på chili-sorterne.

Ved at bruge de tags, der er på sorterne, kan du få en oversigt over de sorter, som har den styrke/varme du søger f.eks. sorter der er milde, eller sorter der er milde til hotte– eller måske du er til de meget varme/stærke med en høj SHU, de spicy- til very hotte chilier.

Foretrækker du chilier af en bestemt gruppe, kan du også vælge vha. tags, at se sorter af typen C. Chinense, C. Baccatum, C. Annum,

På shoppen vil du under langt de fleste sorter kunne finder yderligere information om sorten f.eks. Scoville, anvendelse, smag, styrke, ydeevne, og voksested

Klik her – for at komme direkte til chilikategorien på web-shoppen

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Materiale valg – rude/vinduer

Materiale valg - rude/vinduer Sædvanligvis består et stort areal af drivhuset, af ruder - det kan være små, der sættes sammen med clips, det kan være hele lange baner eller noget helt andet. Her skal du ofte beslutte dig, om du vil have glas, plastic, polycarbonat...
Vækstmedier |Grodan|Eazyplugs|Biobriketter|Tomatdatabasen.dk

Valg af dyrknings-/vækstmedier

Når du skal igang med at forspire, skal du ikke blot vælge hvilke sorter du skal have, men du skal også beslutte dig for, hvad dine frø skal spire og vokse i. Her er der meget at vælge imellem. Vi har efterhånden testet en hel del, og fundet ud af, hvad der fungerer...

Materiale valg – skelet til drivhus

Når du/i er kommet så langt, at i har en nogenlunde klar fornemmelse af, hvad drivhuset skal bruges til, af hvem, og hvordan det skal bruges året rundt, hvor synligt det må være i haven og hvilke installationer du ønsker der er , hvilken størrelse det skal være, så er...
Capsicum pubescens |chilifrø|Køb dine chilifrø hos Tomatdatabasen.dk

Capsicum pubescens

Iflg. litteraturen bliver chilier inddelt i forskellige grupper. Hver gruppe har sine karakteristika, blandt andet størrelse, varme/styrke og farve på blomsterne. Herunder får du et hurtigt overblik over Capsicum pubescens. Klik på navnene  for at læse om de øvrige...
Få hjælp til udvælgelse af tomatsorter

Er du ny tomatdyrker?

Det kan være ret overvældende og uoverskueligt, at finde ud af, hvilke sorter man skal dyrke,  især hvis man skal i gang med at dyrke tomater for første gang, Det er faktisk slet ikke nogen let opgave. at vælge tomatsorter. Vælg tomatsorter efter voksestedDu kan...
Tomatsorter med en balanceret smag

Tomater med balanceret smag

Klik her - eller på fotoet, for at få en oversigt over alle vores tomatsorter med en balanceret smag

0 kommentarer

Indsend en kommentar