Multiflorasorter- Tomatdatabasen.dk anbefaler

af | feb 11, 2021 | Tomatsorter

Har du først en gang dyrket multiflora-tomatsorter og oplevet det helt fantastiske syn det er, som netop multiflora tomatsorter byder på, er det svært ikke at blive imponeret og betaget.

På Tomatdatabasen har vi gjort det lettere for dig, at finde spændende tomatsorter til din tomatdyrkning. Her på fotoet ser du nogle af de multiflorasorter vi har dyrket.

Her i denne oversigt, finder du vores opdaterede 2024 oversigt, der indeholder endnu flere multiflora- tomatsorter. Listen er på ingen måde komplet, og har du kendskab til sorter der mangler på listen, så tip os gerne.

Har du foto til nogen af de mange tomatsorter vi har på Tomatdatabasen.dk, så håber vi, du har lyst til at bidrage til at Tomatdatabasen.dk, kan blive endnu bedre, og sende dine foto til os.

Fotoene skal være være under 5mb. Har du foto gemt på et Google-drive eller andet sted på nettet, må du også rigtig gerne sende et link til os.

Husk at du kan være med til at bedømme Tomatsorterne på Tomatdatabasen, som bruger af Tomatdatabasen – det er ganske gratis.

(Opdateret 8.3.2024)

The Dwarf Tomato Project

Vidste du at der er tomatsorter som ikke bliver så høje, og som ikke nødvendigvis behøver at få fjernet sideskud?

Fascination: Tomatplanter der udvikler sig anderledes

Fascination: Naturens uforudsigelighed At dyrke egne tomater er en berigende oplevelse, der kan byde på uventede og inspirerende øjeblikke. Selv de mest erfarne tomatdyrkere kan fra tid til anden blive overraskede og fascinerede, når deres tomatplanter udvikler sig på...

Tomater der hænger/visner selvom de vandes

Sommetider kan man opleve, at der er en eller flere tomatplanter, der hænger eller ligefrem visner, selvom de er blevet vandet eller det har regnet. Årsagerne kan være flere, herunder temperatur, utilstrækkeligt rodnet, for tidlig udplantning, dyrkningsforhold og...

Tomater og smag

Tomater smager da af - tomat... eller gør de? I takt med at udvalget af tomater er blevet større i de danske supermarkeder, og der er kommet flere og flere spændende tomatsorter på markedet, er der også kommet en større variation i, hvordan tomater smager. Smagen af...

Hvorfor er der så få tomater på mine planter

Tomatsæsonen i år er meget anderledes end tidligere år. Juni blev varm, lækker og solrig, og ligesom vi håbede, at det skulle vare ved, så skiftede vejret markant hurtigt, og juli har været ekstremt våd, kold og blæsende. Den går ifølge DMI over i historien som at...

Tomater der ikke modner

Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at se tomatplanter trives, men tomaterne forbliver grønne og nægter at modne. Vi glæder os alle til at nyde vores hjemmedyrkede, saftige tomater, men nogle gange spiller vejrforhold og andre faktorer os et puds. 1️⃣...

Sådan høster og gemmer du frø af dine tomater

Tomatsæsonen er godt i gang, og hos os betyder det, at der er mange tomatsorter, der skal smages og bedømmes – og så skal der tages frø af de bedste tomatsorter, eller sorter, som vi ønsker at dyrke igen. Det er nemt og hyggeligt at klargøre tomatfrø og kræver ingen...

0 kommentarer

Indsend en kommentar