Nyhedsbrev Februar 2023 – uge 6

af | feb 6, 2023 | Nyhedsbrev

Nyhed, og rabatkoder fra os – til dig!

Tusinde tak for den flotte modtagelse 

Det er snart en lille uge siden, at vi lanceret vores nye web-shop.

Vi har haft overvældende mange besøg på siden, og fået så fine positive tilbagemeldinger. Vi har haft lidt udfordringer med mailsystemet, men det skulle være ordnet. Tak for den fine modtagelse og respons!

Oplever du fejl eller uregelmæssigheder, vil vi blive meget glade, hvis du vil sende en mail til os, så får Lars kigget på det asap.

Ny tomatdyrker –  hjælp til udvælgelse af tomatsorter
– NY GUIDE!

Som vi fortalte om i det sidste nyhedsbrev, har vi  forbedret søgefunktionen når du er i kategorien “Tomatfrø”. 

At vælge tomatsorter og måske for allerførste gang, er slet ingen nem opgave. 

For at gøre det lettere og give en håndsrækning, kan du nu med nogle få tastetryk, blive guidet igennem og få vist lige præcis de sorter, der passer bedst til dig. Du finder guiden på forsiden af shoppen

Få hjælp til udvælgelse af tomatsorter | Tomatdatabasen.dk

 

Forspiring af tomatsorter – 1. marts og fremefter

Kribler det i fingrene for at komme igang med at forspire tomatfrø, så har du det lige præcis som en masse andre. Nogen er startet for længst, andre har netop sået og nogen er slet ikke kommet så langt endnu. Men lad dig ikke stresse af det, Der er god tid endnu, både til at udvælge de rigtige sorter og få frøene i jorden.

Personligt er det kun nogle ganske få sorter, vi har forspiret, og vi planlægger at vente et par uger endnu. 

Her kan du læse om forspiring og vores tommelfingerregler og datoer, som vi bruger som rettesnor.

Gode tilbud på webshoppen & rabatkoder KUN i nyhedsbrevet

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, så  fejrer vi vores  3 års fødselsdag hele februar måned, med særlige rabatter til udvalgte varer.

Hver uge i februar, sender vi et nyhedsbrev ud, hvor du kan også kan læse hvilken vare og rabatkode der er gældende, for den aktuelle uge.Rabatten gælder kun den uge, og for dig som modtager vores nyhedsbrev.


Rabatkode til plantelys og vækstmedier

I sidste uge kunne du få rabat på køb af plantelys.

Vi har besluttet at lade tilbuddet gælde endnu en uge og derudover får du i denne uge OGSÅ 10% rabat på køb af Eazyplug – og Grodan vækstmedier i bakker så du kan komme godt fra start med at forspire.
Brug koden “fødselsdag” og få 10% rabat!

Bemærk! Rabatkoderne er kun gyldig i 1 uge, og så længe lager haves. Tilbud på webshoppen gælder i hele februar måned – eller så længe lager haves.

 De varmeste hilsner

Lars & Tina

Tomatdatabasen.dk

Det kan du så og forspire i maj

Grøntsager og krydderurter du kan forspire eller så i majMaj er en fantastisk skøn forårsmåned, hvor haven summer af liv,og mulighederne for at så og forspire er nærmest uendelige. I denne skønne tid, hvor jorden er ved at være godt lun, er der en bred vifte at...

The Dwarf Tomato Project

Vidste du at der er tomatsorter som ikke bliver så høje, og som ikke nødvendigvis behøver at få fjernet sideskud?

Hvor meget vand skal mine tomatplanter have

  Tomatplanten kræver betydelige mængder vand, især når de er i gang med at producere tomater og når det er varmt. Men både for lidt, for meget, og på uhensigtsmæssig måde og tidspunkt, kan være fatalt for planterne, og bidrage til både plantesygdom og død. I...

Guide til udplantning i drivhus – med ukrudtsdug

Vi har igennem en årrække gjort os en række erfaringer, og samtidigt løbende fået en større viden og forståelse for en række faktorer der har indvirkning på tomatplanternes udvikling, trivsel, sundhed og udbytte af høst. De forhold som vi altid har fokus på, før...

Lillafarvet tomatblade

Ændring af tomatplantens bladfarve og sommetider også stængel,fra grøn til lys lilla, mørklilla/blå kan skyldes en lang række årsager. Dog skal det bemærkes, at nogen sorter vil have gener hvor stænglen og bladene er mere mørke, der vil en farveændring være...

BLOSSOM-END-ROT / GRIFFELRÅD

Brune pletter i bunden af tomater kan være griffelråd, også kendt som BER (Blossom-End-Rot). Navnet kan give indikation af, at der er tale om råd, men der er ikke tale om hverken svampeangreb eller bakterier, derimod angives det i litteraturen, at årsagerne skal...

Nyhedsbrev – maj 2024

Kære med-tomatentusiast! Velkommen tilbage til dig som plejer at læse med - og dig, som er ny modtager af vores nyhedsbrev. Det betyder rigtig meget for os, at du har lyst til at læse med, og vi er så glade for den respons vi løbende modtager, både på mail, sms, FB og...

0 kommentarer

Indsend en kommentar