Nyhedsbrev februar 2023

af | jan 31, 2023 | Nyhedsbrev

Ny webshop – og gode tilbud, og rabatkoder fra os – til dig!

 Så er vi klar igen med lidt nyt fra Tomatdatabasen.dk 

De sidste mange uger har været ganske travle. Men nu er vi parate til at løfte sløret for, hvad vi har puslet med. Det har været et stort ønske fra Lars og jeg, meget meget længe, at give vores web-shop en kærlig make-over.For at sige det som det er, så har det været ganske tiltrængt.

Som de fleste måske ved, kræver forandringer tid, at gennemføre. Det er noget man skal gøre sig umage med. Det er også årsagen til at Lars og jeg de sidste måneder, har været lidt mere stille end vanligt. Bag skærmen, har vi arbejdet fokuseret og intenst på at udvikle en ny og mere tidsvarende web-shop.

Der er virkelig meget der skal spille sammen, fotos der skal tages, redigeres og tilpasses både i størrelse og forskellige formater, og tekst der skal tilpasses. Vi har skulle finde et nyt layout, der fungerer bedre både på pc, tablet og mobil. Koder der har lavet ballade, og som skulle rettes. Vi laver det hele selv, har fingrene nede i enhver detalje, så vi kan tilpasse det præcis som vi ønsker det – også fremadrettet.

Vi er ikke helt færdige – men vi er så langt, at vi har besluttet at præsentere vores nye side i dag! Vi har glædet os helt ubeskriveligt meget og håber du vil tage godt imod den. En af de ting, vi har arbejdet hårdt på at få klar er en:

Forbedret søgefunktion!

Vi har forbedret søgefunktionen når du er i kategorien “Tomatfrø”. For stort set alle sorter kan du nu se, og søge i forhold til; smag, voksested, udplantningsted, anvendelse – og om sorten skal knibes eller ej. I den kommende tid, vil resten af kategorierne blive opdateret.

Vi har også en ny opdateret blog – på vej!

I de kommende måneder, vil også bloggen, blive revideret og få nyt layout og indhold. Der er allerede et par indlæg på den nye blog, og samtidig kan du besøge den gamle blog, imens vi får flyttet alle artiklerne.

Men det er slet ikke det eneste nye fra os.

Som du måske kan huske, fortalte vi i vores sidste nyhedsbrev om, at du nu også kan finde en masse frø til forskellige spændende grøntsager, både bønner, meloner, gulerødder og meget mere i vores web-shop.

I har taget så godt imod det, at vi allerede har haft bud efter nye forsyninger og endnu flere sorter!
Du finder dem under de nye kategorier på web-shoppen.

Her får du en kort introduktion

De sjove anderledes rødbeder, buskbønner, gulerødder, radisser, squash og agurk finder du under  kategorien grøntsagsfrø.

I den nye kategori krydderurter, finder du de smukkeste basilikum sorter, Rød havesyre, Stevia, den lækre Appelsintagetes og mange andre.

Er du som jeg, vild med bladbeder, kål og salater, så er  det kategorien  bladgrønt du skal besøge.

I de sidste par år, har det været rigtig meget fokus på bi-venlige planter. Dem finder du også hos os, tilmed fungerer disse også som grøngødning.

Er der sorter du savner, som du godt kunne tænke dig, var at finde i web-shoppen, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, skriv endelig til os på tomatdatabasen@tomatdatabasen.dk – eller direkte til Tina, på  tina@tomatdatabasen.dk.

Gode tilbud på webshoppen & rabatkoder KUN i nyhedsbrevet

Vi fejrer vores fødselsdag hele februar måned, med særlige rabatter til udvalgte varer. Hver uge i februar, sender vi et nyhedsbrev ud, hvor du kan også kan læse hvilken vare og rabatkode der er gældende, for den aktuelle uge.Rabatten gælder kun den uge, og for dig som modtager vores nyhedsbrev.

I anledning af vores fødselsdag, så FORTSÆTTER vi med tilbud på MEN nu gælder tilbuddet også alle de NYE frøvarer der er kommet hjem fra Buzzy og HortiTops! Brug koden “fødselsdag” og få 10% rabat!

Vi har endnu en rabatkode til dig – læs mere nedenfor!

Forspiring med vækstlys – så meget koster det

Er du gået igang med at forspire og er dine planter begyndt at titte frem, er det en god ide at bruge tilskudslys for at undgå at planterne bliver lange og ranglede.

Men hvad nu med el-regningen, tænker du måske.
Er det ikke rasende dyrt at bruge tilskudslys??!!

Lars har regnet på det og har skrevet et blogindlæg, som du finder lige her. Jeg kan med det samme afsløre, at det slet ikke er så dyrt som vi antog!

Her hos os, har vi med andre ord, har vi tændt plantelyset.

Har dine planter også brug for plantelys, så får du lige nu 10% rabat på vores små plantelys! Brug koden “fødselsdag”.

Bemærk! Rabatkoderne er kun gyldig i 1 uge, og så længe lager haves. Tilbud på webshoppen gælder i hele februar måned – eller så længe lager haves.

De varmeste hilsner

Lars & Tina

Tomatdatabasen.dk

Fascination: Tomatplanter der udvikler sig anderledes

Fascination: Naturens uforudsigelighed At dyrke egne tomater er en berigende oplevelse, der kan byde på uventede og inspirerende øjeblikke. Selv de mest erfarne tomatdyrkere kan fra tid til anden blive overraskede og fascinerede, når deres tomatplanter udvikler sig på...

Tomater der hænger/visner selvom de vandes

Sommetider kan man opleve, at der er en eller flere tomatplanter, der hænger eller ligefrem visner, selvom de er blevet vandet eller det har regnet. Årsagerne kan være flere, herunder temperatur, utilstrækkeligt rodnet, for tidlig udplantning, dyrkningsforhold og...

Tomater og smag

Tomater smager da af - tomat... eller gør de? I takt med at udvalget af tomater er blevet større i de danske supermarkeder, og der er kommet flere og flere spændende tomatsorter på markedet, er der også kommet en større variation i, hvordan tomater smager. Smagen af...

Hvorfor er der så få tomater på mine planter

Tomatsæsonen i år er meget anderledes end tidligere år. Juni blev varm, lækker og solrig, og ligesom vi håbede, at det skulle vare ved, så skiftede vejret markant hurtigt, og juli har været ekstremt våd, kold og blæsende. Den går ifølge DMI over i historien som at...

Tomater der ikke modner

Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at se tomatplanter trives, men tomaterne forbliver grønne og nægter at modne. Vi glæder os alle til at nyde vores hjemmedyrkede, saftige tomater, men nogle gange spiller vejrforhold og andre faktorer os et puds. 1️⃣...

Sådan høster og gemmer du frø af dine tomater

Tomatsæsonen er godt i gang, og hos os betyder det, at der er mange tomatsorter, der skal smages og bedømmes – og så skal der tages frø af de bedste tomatsorter, eller sorter, som vi ønsker at dyrke igen. Det er nemt og hyggeligt at klargøre tomatfrø og kræver ingen...

0 kommentarer

Indsend en kommentar