Nyhedsbrev Februar 2023 – uge 8

af | feb 20, 2023 | Nyhedsbrev

Nyheder på webshoppen & rabatkoder KUN i nyhedsbrevet

Fødselsdagsfejringen fortsætter 

Vi er ved at tage hul på sidste del af februar, og lige om lidt er det forår igen! I skoven og i haven er træer og buske så småt begyndt at få skud og nye blade og blomster er begyndt at dukke op.

Med forårets kommen, er det også ved at være slut på vores fødselsdagsfejring, som vi har fejret i  hele februar måned, med særlige rabatter til udvalgte varer.

Lige som de øvrige uger her i februar, får du også i denne uge, en rabatkode.
Rabatten gælder kun indtil søndag aften, og for dig som modtager vores nyhedsbrev.

Herunder kan du læse om nyhederne på shoppen, nye indlæg på bloggen og læse om hvilke varer rabatkoden gælder til i denne uge.

Frøpakker

Chilifrøpakke - medium til stærke/varme sorter | Tomatdatabasen.dk

I sidste nyhedsbrev, kunne vi præsentere fire nye tomatfrøpakker. I den forgangne uge, har Lars og jeg gennemgået vores chili-sorter og nøje udvalgt nogle spændende sorter til to forskellige chili-frøpakker.

Milde – Mellem styrke/varme – pakke A

Med pakke A, får du 8 forskellige chilisorter, som styrke/varmemæssigt er fra de helt milde chilier, dem du kan spise rå eller bruge til stuffer – til chilier med lidt mere varme/styrke. Frøpakken er for dig, som gerne vil have nogle snack/salat chilier, men samtidig gerne vil have chilier der kan bruges til madlavning, sauce og pulver.

Mellem – stærk/hot styrke/varme – pakke B

Pakke B, er for dig som sætter pris på lidt varme i kinderne, og foretrækker chilier med lidt power i, fra medium til stærke/varme.

Vi bestræber os på, at der er overvejende forskellige sorter i frøpakkerne.

Normalprisen er 128 kr. Tilbuds prisen er 120 kr. Skriver du “fødselsdag” i rabatkodefeltet, får du 10% i denne uge! på TILBUDSPRISEN.. Der er altså ekstra stor besparelse til dig, der læser nyhedsbrevet!

Klik her – for at komme direkte til frøpakkerne på web-shoppen

Chili dyrkning – vores tip – del 2 

Biobriketter

Er du kommet godt igang med chilidyrkningen, så er dine planter måske blevet så store, at du begynder at tænke på at ompotte dem.

På bloggen kan du læse vores tip til ompotning, og hvordan du sikre at dine planter en fortsat god og sund vækst.

Når du ompotter, begynder planterne at fylde lidt mere, og det er en fordel at kunne sætte dem i en stabil plantebakke, der er let at flytte rundt, og som kan rumme en masse planter.

Brix-måling af tomater | Tomatdatabasen.dk

Vælg tomatsorter efter sødmegrad

Som noget nyt, vil vi fremover måle sødmegraden på alle vores tomater. Det startede vi faktisk med i sommers. Sødmegraden kan måles med et specialudstyr. Sødmegraden er ikke – som vores smagssans, objektiv men er en værdi der kan aflæses.

bloggen kan du læse om hvordan sødmegraden måles, og her finder du f.eks. nogle af de sorter,  som vi har nået at oprette, og som har har en høj værdi og dermed er meget meget søde. Vi bestræber os på at få indtastet resten af de værdier vi har målet, i løbet af de næste par uger.

Igennem hele 2023 vækstsæsonen, måler vi sorterne og værdien kan du i første omgang se på web-shoppen, og senere vil vi også gøre den tilgængelig på Tomatdatabsen.dk

Biobriketter

Rabatkode plantebakker

I gennem februar, har du kunne få rabat på frø, vækstlys, Gro-dan cubes,  Eazy-plugs, og biobriketter.

I denne uge kan du købe plantebakker til dine planter – med 10% rabat. Husk at bruge koden  “fødselsdag”  – når du bestiller

Bemærk! Rabatkoderne er kun gyldig i 1 uge, og så længe lager haves. Tilbud på webshoppen gælder i hele februar måned – eller så længe lager haves.

 De varmeste hilsner

Lars & Tina

Tomatdatabasen.dk

SE OGSÅ DISSE INDLÆG

Nyhedsbrev uge 7 | Tomatdatabasen.dk

Nyhedsbrev – uge 7 – Fra Tomatdatabasen.dk

Nyheder på webshoppen & rabatkoder KUN i nyhedsbrevet Fødselsdagsfejringen fortsætter  Denne uge er det vinterferie for mange. Det er tiltrængt efter en meget våd og mørk januar. Vi er snart halvt igennem februar, og vintergækker, erantis, og påskeklokker er...

Nyhedsbrev maj – juni

Kære med-tomatentusiast! Velkommen tilbage til dig som plejer at læse med - og dig, som er ny modtager af vores nyhedsbrev. Det betyder rigtig meget for os, at du har lyst til at læse med, og vi er så glade for den respons vi løbende modtager, både på mail, sms, FB og...

Nyhedsbrev august 2023

🍅🌻 Velkommen tilbage til dig, der følger os trofast, og dig, der er ny læser! 🌟 For nogle uger siden spurgte vi, hvad I gerne vil læse om i vores næste nyhedsbrev, og der kom rigtig gode forslag og emner på banen. Jeres input er vigtigt for os, og vi er meget glade...
Nyhedsbrev februar uge 6 fra Tomatdatabasen.dk - med nyheder og rabatkode

Nyhedsbrev Februar 2023 – uge 6

Nyhed, og rabatkoder fra os - til dig! Tusinde tak for den flotte modtagelse  Det er snart en lille uge siden, at vi lanceret vores nye web-shop. Vi har haft overvældende mange besøg på siden, og fået så fine positive tilbagemeldinger. Vi har haft lidt udfordringer...

Nyhedsbrev februar 2023

Ny webshop - og gode tilbud, og rabatkoder fra os - til dig! Så er vi klar igen med lidt nyt fra Tomatdatabasen.dk  De sidste mange uger har været ganske travle. Men nu er vi parate til at løfte sløret for, hvad vi har puslet med. Det har været et stort ønske fra Lars...
Nyhedsbrev marts uge 10 2023 | Tilmeld dig vores nyhedsbrev på Tomatdatabasen.dk

Nyhedsbrev uge 10 – Marts 2023

Årets tomatsæson er officielt igang  Tiden flyver afsted! Selvom der ligger sne udenfor, og der er lidt tilbagefald i foråret - er årets tomatsæson officielt i gang her hos os. Faktisk gør det mig ikke spor, at kong Vinter holder lidt fast. Kigger vi på DMI's prognose...

0 kommentarer

Indsend en kommentar